Organ Bağışı Seminerleri Devam Ediyor

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Organ Nakli Koordinatörü ve Başhekim Yardımcısı Hakan Hacımehmetoğlu organ nakli ile ilgili çalışmalarına devam ediyor

Hakan Hacımehmetoğlu tarafından 3 -9 Kasım Organ Bağışı haftası dolayısıyla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ve Ford Otosan işbirliğiyle başlatılan halkı bilinçlendirme ve bağış kampanyası kapsamında 21 kasım 2013 tarihinde Ford Otosan Sosyal Tesisleri Vip salonunda Ford Otosan çalışanlarına seminer verildi.

‘VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ’

Gölcük Necati Çelik devlet Hastanesi yönetici başhekimi Dr. Ahmet Sarıışık yaptığı açıklamada:

“Bugün itibariyle 24 bin kişinin organ nakli bekliyor. Vatandaşlarımızın organ nakli hakkında daha fazla bilgiye sahip olmaları için var gücümüzle çalışacağız. Bunu başarmamız için başta medyamız olmak üzere bölgemizde bulunan büyük sanayi tesislerinden biri olan Ford Otosan’la işbirliğine gidilmiştir. Bu bağlamda Ford Otosan yetkilerine ve sağlık tesisi sorumlusu Gürsel Gökmen, hemşire Evrim hanıma teşekkürlerimizi sunarız” dedi. Sarıışık açıklamasının devamında “Kanaat önderlerinin ve ilgili bütün kesimlerin daha fazla sorumluluk üstlenmesi gerekir. İnsanımızın cesaretlendirilmesi, algılarının doğru zemine çekilmesi, toplumda organ nakli ve bağışı konusundaki farkındalığın artırılması ile ancak başarılı olabiliriz” dedi.

SEMİNERLER DEVAM EDECEK

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi organ nakli koordinatör ve başhekim yardımcısı Hakan Hacımehmetoğlu; “Organ bağışı ve doku nakli ile ilgili seminerlerimiz devam edecektir. Bu seminerlerde halkımızı bilgilendirerek, tüm bilgileri paylaşacağız” dedi.