Protokol Hastaları Unutmadı

PROTOKOL HASTALARI UNUTMADI

Kurban Bayramında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yetkilileri ile hastaları ziyaret etti.

Gölcük İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Emniyet Müdürü Kamil Çelik, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Cevdet Çal ile, Kurban Bayramında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesini ziyaret ederek, Baş hekim Yardımcısı Dr. T. Hakan Hacımehmetoğlu, Hastane personelini ve hastaların bayramlarını kutladılar.
Başhekim Yardımcısı Dr. T. Hakan Hacımehmetoğlu tarafından karşılanan İlçe protokolü, hastane yöneticilerine ve hemşirelere çiçek ve çikolata takdiminde bulunarak, personelin bayramını kutladılar. Daha sonra hastanede yatan hastaları tek tek ziyaret eden protokol, hastalara moral vererek doktorlardan hastaların sağlık durumları hakkında bilgi aldılar.
Bu arada, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kadın Doğum Bölümünde dünyaya yeni gelen minik bebeklerin ailelerine bebek seti armağan ederek, kendilerini kutladı.