Evde Hasta Ziyaretleri

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yönetimi tarafından  “Evde Hasta Ziyareti” uygulaması yapılmaktadır. Taburcu hastaların genel durumlarını görmek, hastanede kaldıkları süre içindeki hastane ile ilgili geri dönüş bilgilerini almak ve hastalara moral amacı ile gerçekleştirilen ziyaretler devam etmektedir.

Hastane Yöneticisi ve Başhekim Uz. Dr. Ahmet Sarıışık, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Filiz Yıldırım, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ertuğrul Kibar, Başhekim Yardımcıları Dr. Coşkun Güler ve Dr. Hakan Hacımehmetoğlu, Müdür Yardımcıları Cevriye Avcı ve Ahmet Çavuş ‘un gerçekleştirdikleri ziyaretlerde taburcu olan hastalarımıza “geçmiş olsun” dileklerini ileterek, aldıkları hizmetle ilgili görüş ve önerileri konuşuldu.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Hastane Yöneticisi Uz. Dr. Ahmet Sarıışık, “29 Ağustos 2013 tarihinden bu yana uygulamaya koyduğumuz evde hasta ziyaretlerimizi her hafta bir hastamızın evine giderek devam ettirmeyi hedefliyoruz. Ziyaretlerimizde, hastamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletip, hastanın tedavi sonrasında genel durumunu ve hastalığının seyrini kendi ev ortamlarında görüp, varsa sorun ve şikayetlerini dinleyerek onlara yalnız olmadıklarını, hem hastanemizde yatarken hem de taburcu olduktan sonra her zaman hastalarımızın yanlarında olduğumuzu hissettirip hastaya moral vermeyi ve aldığımız geri bildirimlerle de verdiğimiz hizmete yönelik özdeğerlendirme yaparak sağlık hizmeti kalitemizi yükseltmeyi hedefliyoruz." dedi.