Sağlık Çalışanlarına Izaydaş’Tan Bilgiler

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İzaydaş, Kamu Hastaneleri Birliği ve Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yetkililerini ağırladı. Yetkililer, çevre sağlığı açısından birçok hizmetin yanında Kocaeli’deki tıbbi atıkların bertarafını da sağlayan İzaydaş’ın tıbbi atık sterilizasyon tesisini yerinde inceledi.

Ziyarete, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Müdürü Ertuğrul Kibar, birim sorumluları Mevlüt Akdere, Özgür Kaçak, Nimet Kaya, Saadet Şeker, Hülya Şahin, Reşat Özdemir, Tarkan Keskin, Kamu Hastaneleri Birliği yetkilileri Mustafa Ürüt ve Yusuf Türkay katıldı.

Heyete ilk olarak İzaydaş’ın genel tanıtım filmi ile şirketin faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Geri Kazanım Sorumlusu Arzu Ulutaş ise yaptığı sağlık heyetine özel sunumu ile tıbbi atıkların bertarafı konusunda sürecin nasıl işlediği hakkında detaylı bilgi verdi, merak edilen soruları yanıtladı. Son olarak tıbbi atık sterilizasyon tesisini de yerinde inceleyen heyete, sağlık kuruluşlarında üretilen atıkların hangi aşamalardan geçerek bertaraf edildiği hakkında yerinde sunum yapıldı. Sağlık yetkilileri de, İzaydaş’ta bertaraf yönünden önemli işlerin yapıldığını belirttiler.