Organ Bağış Standımız

12-27 EYLÜL 2013 tarihlerinde Kocaeli ilinde düzenlenen Dünya Gençler Satranç Şampiyonasın’da organ bağışının önemini anlatmak üzere hastanemiz adına stand çalışması yapıldı. 13-14-15 Eylül 2013 tarihleri arasında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi adına yönetici Ahmet Sarıışık önderliğinde, Başiskele Yeniköy’deki The Ness otelde açılan stantta organ bağış hemşiresi Hafize Kasçı, Seval Çiftçi, Emek Çelebi ve Meliha Aktarmaç görev almışlardır. Türkiye Satranç Federasyonu Sportif Direktörü Sayın Erkan Üsküdarlı’nın organ bağışında bulunduğu stantta The Ness otelin sahibi Yüksel Öztürk de organlarını bağışlamıştır. Yoğun ilginin olduğu stantta halkımızın yanı sıra ziyaretçiler de organ bağışı konusunda bilgilendirilmiştir.

Standımızı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da ziyaret etmiş ve çalışmalarımız konusunda bilgi almıştır.