Yeni Hekim Sayısı 6 Ya Ulaştı

Necati Çelik Gölcük Devlet Hastanesi’ne yardımcı hekimler gelmeye devam ediyor. .

Hizmet kalitesini artırmaya devam eden Necati Çelik Gölcük Devlet Hastanesi’ne yardımcı hekimler gelmeye başladı. Önceki gün Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne 3 yeni uzman hekim katılarak, hizmet vermeye başladı. Yaklaşık 1 ay içerisinde yeni gelen hekim sayısı 6 ‘ya ulaştı. Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr Fatma Bilge Öğütücüoğlu, Anestezi Uzmanı  Dr. Serap Çelik ve  Çocuk Cerrahisi  Op.Dr. Ayten  Başak Kılıç önceki gün görevine başladı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yönetici Başhekim Uzman. Dr. Ahmet Sarıışık,“ Bölge hastanesi olan hastanemiz, her geçen gün yeni hekim ve yardımcı sağlık personelinin katılımları ile güçlenmektedir. Bu da bölgemize daha iyi hizmet vermemize imkan sağlamaktadır. Sağlıkta iyi hizmet sağlamak için yeni hekim arkadaşlarımıza ihtiyacımız vardı Ben inanıyorum ki bugünden sonra hastanemizin hizmet kalitesi daha da artacaktır. Bizim de amacımız hizmet kalitemizi her gün daha da artırmaktır. Hastanemizde bugün 3 uzman hekim göreve başladı.  Op. Dr. Ayten Başak Kılıç’a, Uzm. Dr. Serap Çelik’e ve Op. Dr. Fatma Bilge  Öğütücüoğlu’na görevlerinde başarılar diliyorum dedi.

OP. DR. AYTEN BAŞAK KILIÇ

1981 yılında Ankara’da doğdu.2005 yılında Eskişehir Tıp Fakültesinden mezunu oldu. 2013 yılında İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisinden uzmanlığını aldı. Ağustos 2013 tarihinde yeni görev yeri olan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde çalışmaya başladı.

UZM. DR. SERAP ÇELİK

1976 yılında Adapazarı’nda doğdu.1999 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olup, 2000 yılında Sakarya Yenicami Sağlık Ocağında göreve başladı.2012 -2013 yılları arasında Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde görev yaptı. Ağustos 2013 tarihi itibariyle Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde görevine başladı.

OP. DR. FATMA BİLGE ÖĞÜTÜCÜOĞLU

1983 yılında Beyşehir’de doğdu.2007 yılında İstanbul Tıp Fakültesinden mezun olup İhtisasını 2008 -2013 yıllarında Göztepe Eğitim Araştırma hastanesinde yaptı.2007 Değirmendere Yüzbaşılar Sağlık Ocağı,2008 Gölcük 1 no’lu Acil Sağlık Hizmet İstasyonunda görev aldı. Ağustos 2013 tarihinde yeni görevine başladı.