31 Mayıs 3 Haziran 2013 tarihleri arasında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi adına Başhekim Yardımcısı ve Organ Doku Koordinatörü Tarık Hakan HACIMEHMETOĞLU önderliğinde Gölcük Belediyesi Bahar Şenliklerinde organ bağışı standı açılmış olup stantta Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi hemşirelerinden  Hafize KASCI, Tülay GÜNERİ BARIŞ, Meliha AKTARMAÇ, Nevin ÇİMEN  ve Özlem İNCİ görev almışlardır. Gölcük Kaymakamı Sayın Adem Yazıcı ve Gölcük Belediye Başkanı Sayın Mehmet Ellibeş’in de ziyaret ettiği standa halkımızın ilgili büyük olmuştur. Ziyaretçiler organ bağışı hakkında bilgilendirilmiş  ve bağış yapmak isteyenlerin organ bağışı kabul edilmiş olup  ilk gün 24 adet organ bağışı olmuştur.