Devlet Hastanesi’Nde Bir Ilk

Gölcük Devlet Hastanesi Başhekim Uzm. Dr. Ahmet Sarıışık yönetiminde sağlık hizmetleri başarıyla gerçekleştirilirken, hastane yönetiminin almış olduğu bir kararla Gölcük Devlet Hastanesi’nde bir ilk yaşandı. Tedavi için devlet hastanesine gelen ailelerin çocukları çocuk servisinde gerekli müdahalelerle şifa bulurken, tedavi gören çocukların 23 Nisan kutlamasından yoksun kalmamaları için sürpriz bir kutlama gerçekleştirildi.
BAŞKAN ELLİBEŞ VE YÜCEL’DE KATILDI
Yapılan bu sürpriz kutlamadan dolayı aileler ve çocuklar çok mutlu olurken bu güzel kararı alan Başhekim Uzm. Dr. Ahmet Sarıışık ve hastane yönetimine teşekkür ettiler. Tertip edilen bu sürpriz kutlamada Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, AK Parti Gölcük İlçe yöneticileri, İl Genel Meclis Üyesi Hasan İstif’ de hazır bulundular.
HEDİYELER DAĞITTILAR
Çocuklarla birlikte 23 Nisan Pastası kesilirken, Sarıışık, Ellibeş ve Yücel böylece çocukların bu anlamlı gününde sevinçlerine ortak oldular ve çeşitli ikramlardan sonra çocukları odalarda ziyaretler edip, bu güne özel hediyeler vererek ayrıca sevindirdiler.