Hastanemizde 3 Yenilik

Gölcük Devlet Hastanesinde 3 yeniliğini anlatan Başhekim Ahmet Sarıışık; “Gölcük halkına en iyi ve sağlıklı bir şekilde hizmet vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

SARIIŞIK 3 YENİLİĞİ ANLATTI

Gölcük Devlet Hastanesinde 3 yeni değişiklik yapılarak Gölcük halkına daha iyi hizmet edebilmek için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Gölcük Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Sarıışık “Hastanemizde çalışan doktorlarımız 1 Nisan itibariyle mesai dışı çalışmalarına başladılar” dedi.

DOKTORLAR ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Sarıışık “Hastanemizde bundan sonra 17.00 ile 19.00 arasında doktor randevusu alınarak muayenelerini vatandaşlarımız olabilecekler, doktorlarımızın yapacakları ek çalışmalarında ise Hastanemiz döner sermayesinden karşılayacağız, bu anlamda Gölcük halkımız 17.00 ile 19.00 arasında muayene olmak isteyenler randevu alabilirler” dedi.

YENİ BİNA PROJESİ TAMAM BAKANLIK ONAYI BEKLENİLİYOR

Gölcük Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Sarıışık hastaneye ek bina yapılması için başlatılan çalışmalar devam ederken geçtiğimiz gün Ankara’da yapılan görüşmeler sonrasında şunları dile getirdi “Hastanemizin ek bina projeleri tamamlandı 15 Nisan gibi bu projenin Bakanlığa onay için haber bekleniliyor ve hedefimiz bu yıl içerisinde inşaatın temelini atmak istiyoruz, bu anlamda Gölcüklülerin desteklerini bekliyoruz” dedi.

2 DOĞUMHANE HİZMETE BAŞLADI

Gölcük Devlet hastanesinde 3. yeni bir çalışma ise geçtiğimiz günlerde Gölcük kaymakamı ve protokolünde gezerek çok beğendiği 2 adet doğumhane hizmete başladı ve kısa sürede 30 kişi bu yeni doğumhane odasında çocuk dünyaya getirdi.

Başhekim Sarıışık “Hastanemize yapılan tam donanımlı 2 doğumhane hizmete başladı, burada bazı bayanların doğum hazırlıklarında yakınlarının yanlarında olmamasından dolayı büyük sıkıntı duyan vatandaşlar şimdi bu odalarda da refakatçisiyle birlikte kalabilecek ve doğum sırası geldiğinde olduğu odada son teknoloji yatakta açılarak doğumları gerçekleştiriliyor.  Ayrıca çocuk dünyaya geldiğinde ise bu odada gerekli donanımlarının bulunması ise daha kolay oluyor vatandaşlarımız ise bundan da çok memnun kalıyorlar, bu 2 doğun odası ise Kocaeli’nde bir burada bir diğeri ise Derince Araştırma hastanesinde bulunuyor” dedi.