Yeni Göreve Başlayan Doktorlarımız

Devlet Hastanesinde Yeni Hekimler Göreve başladı

Gölcük Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ahmet SARIIŞIK; Gölcük Devlet Hastanesinde yeni göreve başlayan doktorlar hakkında bilgi verdi. Hastanemizde görev yapan hekim sayımızın artmasının bölgemize daha iyi hizmet vermemize imkan sağlamaktadır .Göreve başlayan doktorlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum dedi.

OP. DR. ALİ  OZAN ÇELİK: ORTOPEDİ

1980 yılında Adana ‘da doğdu. İlk ve orta  öğreminini  Cebesoy  İlkokulu  ve Adana  Anadolu  Lisesinde tamamladı. 1998-2004 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Türkçe Tıp Bölümünde bulunarak  Tıp Doktoru  ünvanını  aldı. 2005-2011 yılları arasında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi  1.Ortopedi Kliniğinde çalışarak  Ortopedi  ve Travmatoloji  Uzmanı  oldu. Mecburi hizmetini  Malatya Beydağı Devlet Hastanesinde yaptı. Şubat 2013 tarihinde Gölcük Devlet Hastanesinde görevine başladı.

Gölcük Devlet Hastanesin’ de  Ortopedi  Hekim  Sayısı 3’ e Ulaştı.

Uz.Dr. Sezin DOĞAN ÇAKIR: DAHİLİYE

Gölcük Devlet Hastanesin’de Göreve Başladı.1981 Balıkesir  doğumlu  olup; 2000 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. İhtisasını  2006-2011 yıllarında   Cerrah  Paşa Tıp Fakültesinde  yaptı.  2012 yılında İstanbul  Meslek  Hastalıkları  Hutmesi  Hastanesinde ilk  görevine  başladı. Şubat  2013 tarihinden itibaren Gölcük  Devlet  Hastanesindeki  görevine  başladı.

OP.DR. MUSTAFA   GÖKTAN: KADIN DOĞUM

Gölcük Devlet  Hastanesin’de  Kadın Doğum Branşı  Yeni Gelen Hekimle Güçlendi. 1973 yılında Ürgüp’te doğan  Op.Dr. Mustafa   GÖKTAN ,  1996 yılında   Çukurova  Üniversitesinden mezun  oldu. 1998-2003 yılları arasında  Kocaeli  Ün.Tıp.Fak. de göreve  başladı . 2003 -2004 arası Özel Konak Tıp Merkezi , 2004-2005 Sivas Askeri Hastanesi  , 2005-2010  Malatya  Beydağı  Devlet Hastanesi, 2010-2012 yılları arasında da Kahramanmaraş  Göksun Devlet Hastanesinde çalıştı.Aralık 2013 tarihinden itibaren Gölcük Devlet Hastanesinde göreve başladı.

Fizik Tadavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. İsmail BİNBİR Hastanemizde Göreve Başlamıştır.