Devlet Hastanesi Gelisiyor

Gölcük Devlet Hastanesi Bashekimi Ahmet Sariisik yeni yilda yapacagi projeler üzerine basin açiklamasi yapti. Gölcük halkina her yönden faydali olacak projelerini 2013 Ocak ayi içerisinde gerçeklestirecegini belirtti.

YENI POLIKLINIKLER AÇILIYOR

Gölcük Devlet Hastanesi Bashekimi Ahmet Sariisik yaptigi basin açiklamasinda projelerle ilgili afisleri semt poliklinigine asilacagini belirterek: “2 Ocak'ta Dahiliye ve Çocuk Hastaliklari poliklinikleri, Gölcük Merkez Semt Poliklinigi'nde açilacak. Bunlarin yani sira ilerleyen süreçte semt polikliniginde üroloji, göz hastaliklari, kadin dogum ve genel cerrah poliklinikleri açmak istiyoruz” dedi.

“ISLEYEN SEMT POLIKLINIGI ISTIYORUZ”

Semt polikliniginde tahlil yapamiyorduk, orada kan alinip buraya gönderiliyordu diyen Sariisik ayrica, “Yine Ocak ayi içerisinde tüm tetkiklerin yapilacagi laboratuar aktif kullanima geçecek. Su anda 3 Dahiliye ve 3 Çocuk Hastaliklari Uzmanim var, birer tanesi orada göreve yapacak. Randevu sistemini Aralik ayinin son haftasi açacagiz. 2 hafta önce göreve baslayan Çocuk Hastaliklari hekimimiz Deniz Güven Karakurt sabit olacak. Diger 3 Dahiliye Uzmani birer hafta dönüsümlü olarak çalisacaklar. Bu projemizin düzenli ve sürekli olmasini arzuluyoruz. Bu poliklinikleri çok büyük hekim sikintisi olmadigi sürece kapatmayi düsünmüyoruz. Diger branslarda hekim sayisi yeterli oldugu zaman onlardan da açacagiz. Ana branslarin bulundugu daha saglikli isleyen bir semt poliklinigi istiyoruz. Insallah ilerleyen süreçte faydalarini görürüz” dedi.

Haber: Gönül Ügüden