Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Poliklinik Kat Tavanları Yenilendi

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ POLİKLİNİK KAT TAVANLARI YENİLENDİ

Vatandaşların memnuniyetlerini en yukarı seviyeye çıkarmak için gerçekleştirilen çalışmaların bir yenisi daha tamamlanarak A Blok Poliklinik bölümü yeni yüzüyle hizmet vermeye başladı. Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesi A Blok Poliklinik Kat giriş ve koridorlarında zemin, tavan ve tesisat değişim işlemleri yapılarak modern konforlu bir görünüm ortaya çıktı. Led ışıklandırma yapılarak görüntü kirliliğinin önüne geçilmiş olundu, diğer yandan sağlık hizmetlerinin daha modern ve hoş bir ortamda verilmesi sağlandı. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan hastalarımıza en üst seviyede hizmet vermek ve çalışanlarımızın daha da konforlu bir ortamda çalışmasını sağlamak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz, sağlıklı günler dileriz, dedi.