Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Baştan Aşağı Yenileniyor

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ BAŞTAN AŞAĞI YENİLENİYOR

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi baştan aşağı yenileniyor. Daha önce Ameliyathane, Eczane ve Poliklinik katını yenileyen hastane, Acil Servis (Triaj, Resüsitasyon, Poliklinik, kan alma, İzolasyon odası, Röntgen çekim, Acil Müdahale alanları) de yenileyerek hasta ve hasta yakınlarına konforlu hizmet vermeyi vaat ediyor. Acil Klinik girişleri ve koridorlarında zemin, tavan ve tesisat değişimi işlemi yapılarak tamamlandığında son derece modern, hastaların daha iyi koşullarda hizmet alacağı, çalışanlar daha iyi şartlarda çalışacağı bir ortama kavuşacak. Hastane girişi, otopark ve merdivenlerdeki yenilenmeyle birlikte yepyeni bir görünüme kavuşacak. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, “bu inşaat ve yenilenme sürecinde çalışanlarımızın, hasta ve yakınlarının yaptıkları özveri ve sabır için hastane yönetimi olarak teşekkürü borç biliriz,” dedi.