Halıdere Toplum Ve Ruh Sağlığı Merkezinde Motivasyon Etkinliği

HALIDERE TOPLUM VE RUH SAĞLIĞI MERKEZİNDE MOTİVASYON ETKİNLİĞİ

Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesi ne bağlı hizmet veren Halıdere Toplum Ruh Sağlık Merkezinde Danışanlarının Moral ve Motivasyonunu arttırmak amacıyla yeni yıl etkinliği yapıldı. 9 ay önce hizmete giren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Halıdere Toplum Ruh Sağlık Merkezinde 116 kayıtlı danışana ulaşıldı. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi HalıdereToplum Ruh Sağlığı Merkezi Hekim ve çalışanları tarafından Toplum Ruh Sağlık Danışanlarının Moral ve Motivasyonunun arttırılması amacıyla yeni yıl etkinliği düzenlediler. Yeni yıl etkinliklerine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İl sağlık müdürü Şenol Ergüney, Sağlık hizmetleri başkanı Onursal Varlıklı, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Halıdere Körfez Mahalle Muhtarı Ataman Akdeniz ve çok sayıda davetliler katılım sağladılar.

Etkinlik öncesi açıklama yapan Kaymakam Mustafa Altıntaş; “ binanın düzenlenmesi ve hizmete girişi başarılı çalışmalarla bölgeye kendini kabul ettirdi. Memnuniyet var, kalite var, inşallah bu iş birliği arkadaşlarımızın özverili çalışmaları önümüzdeki yılda da devam edecek. Tabi ki burası yapılırken birçok kuruluş destek verdi. Burada belediyemiz ilgili sağlık birimlerimiz, siyasi partilerimiz ve destek veren herkese teşekkür ederim. Bu destekle danışanlarımız iyi ve kaliteli hizmet alıyorlar. Buda çalışanların başarılı olması bizleri de memnun ediyor, umarım 2018 ‘de marka olma hedefine ulaşır” dedi.

İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney; “bildiğiniz gibi biz iki yıl önce bir yolculuğa çıktık. Hiç kimsenin hayal bile edemediği yapılması hayal olduğu bir şeyi burada bulunan ekiple birlikte başardık. Ben bu başarıyı önce inanca bağlıyorum. Çünkü bu inancımızla birlikte Beledi başkanımıza bina talebinde bulunduk. Başkanımız taleplerimize olumlu cevap verdi. Bizde Halıdere gibi yerde bu süper tesisi yaptık. Yani işin gerçeğine bakarsan bu tesisin bu hale gelebileceği biz bile hayal edemiyorduk. İş birliği ile özverili bir çalışma sonucu başarılı ilimizde en güçlü merkezi oldu. Bizim amacımız burayı marka haline getirmektir” dedi.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “yaklaşık 9 ay önce başlayan Tolum Ruh Sağlığı merkezimiz bir yıl içerisinde çok güzel işler yaptı. Burası hem arkadaş ortamı ve örnek bir merkez olarak hizmet vermektedir. Bizde tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte daha iyi ve kaliteli hizmetin verilmesi gayreti içerisindeyiz” dedi.

Halıdere Toplum Ve Ruh Sağlığı Psikiyatri Uzmanı Uz. Dr. Merkez ile ilgili sunum yaparak merkez hakkında davetliler bilgilendirdi.

Sunumun ardından yeni yıl etkinlikleri için yeni yıl pastası keserek davetlilere ikram edildi.