Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Otopark Ve Bahçe Düzenlemeleri Yapılıyor

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde düzenli bir çevre görünümü ve hasta ve çalışanların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bahçe ve otoparklarda düzenleme ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesi ile ortaklaşa Gölcük Necati Çelik  Hastanesinin bahçe ve otopark düzenlemelerini yapıyorlar. Yapılan düzenlemelerin başında; ana giriş kapısına Engelliler için Rampalı Engelli Yolu,  Ayrıca hastanenin ana girişine ve Acil Servise giden yollardaki eski parke taşları tamamen sökülerek yenileri döşeniyor ve hastanenin yan tarafında bulunan arsaya da otopark yapılıyor. Böylece hastanenin otoparkı büyütülerek hastanenin girişinde trafik  sorunun çözümlenmesi amaçlanmaktadır.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; bu konuda bize destek olan başta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesine teşekkür ediyorum. Yönetim olarak amacımız hasta ve çalışanlarımız için hastaneye rahatça ulaşımlarını sağlamak ve konforlu bir ortamda hizmet sunumunu sağlamak, dedi.