Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Personeline Bursa Gezisi

Gölcük halkına daha iyi hizmet sunabilmek adına son zamanlarda adını sıkça başarılı çalışmalarla duyuran, hastanenin fiziki görünümünden tutunda verilen hizmetin kalitesine kadar gözle görünür birçok projeyi hayata geçiren ve Sağlık        Bakanlığı kalite değerlendirmesinde Kocaeli’nin en yüksek puanını alan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, çalışanları arasındaki etkileşimi sağlamak ve motivasyonunu arttırmak adına Bursa’ya gezi düzenledi. Tüm gün boyunca Bursa’yı rehber eşliğinde gezen sağlık personellerinin hayli keyifli oldukları gözden kaçmadı. Geziye katılanlar Bursa’nın tarihi ve kültürel mekânları olan Cumalıkızık Köyü, Ulu Camii, Yeşil Camii, Tophane, Emir Sultan Türbesi ile dönemlerine damgalarını vurmuş Osmanlı Padişahlarının türbelerini ziyaret etti.

Çalışanlarımızın Motivasyonu ve Sosyalleşmesi Bizim İçin Önemlidir.

Sağlık hizmetlerinde kaliteyi arttırmanın en önemli basamağının; sağlık çalışanlarının motivasyonunu arttırmak olduğunu dile getiren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, bunun için yönetime geldikleri günden itibaren sağlık çalışanlarının sosyalleşmesi,  kaynaşması ve rahatlaması adına birçok etkinlik düzenlediklerini ve bu sosyal çalışmaların önümüzdeki günlerde de artarak devam edeceğini söyledi.