Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde Son Teknoloji Damar Bulma Cihazı

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde yenilikler devam ediyor. Son teknoloji ürünü Damar Bulma cihazı Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde kullanılmaya başlanıldı.

Damar bulma cihazı, sağlık çalışanlarının hızlıca damar bulmalarına yardımcı olmak için tasarlanmış, tıbbi bir cihazdır. Her yaşta, her kiloda ve her ten rengindeki hastada kullanıma uygun olan cihaz özel bir ışıkla damarın nerede ve ne kadar derinlikte olduğunu göstermektedir. Cihazın hareketli kolları ve tekerlekleri sayesinde, her durumdaki hastaya, hastayı hareket ettirmeye gerek kalmadan her serviste rahatlıkla kullanılabilir.

Damar bulucu sağlık çalışanlarımıza ve hastalarımıza sağlayacağı avantajlarla verilen sağlık hizmetlerinde kolaylık sağlayacaktır.