Yeni Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Göreve Başladı

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine Hediye Yurttaş Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak göreve başlamıştır. Kendisine bundan sonraki çalışma hayatında başarılar dileriz.

Hediye Yurttaş Kimdir?

1977 Azdavay Kastamonu doğumlu, memleketi Trabzon-Sürmeli olan Hediye Yurttaş 1996 yılında Safranbolu Sağlık Meslek Lisesinden, 2011’de Erzurum Atatürk Üniversitesi Hemşirelik bölümünden mezun oldu. 2002 yılında Gölcük Devlet Hastanesinde göreve başladı.  2013 yılı Beykent Üniversitesi Sağlık Kurumları Yönetimi Yüksek Lisans Programından mezun oldu.2012 yılında Karamürsel Devlet hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü görevini üstlenen Hediye Yurttaş 13.12.2017 tarihinde Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü görevine başladı. Evli ve 1 çocuk annesi olan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürüne görevinde başarılar dileriz.