Gölcük Devlet Hastanesi Hımss Stage 6 Başarısını Kutladı

GÖLCÜK DEVLET HASTANESİ HIMSS STAGE 6 BAŞARISINI KUTLADI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, HIMSS STAGE 6 unvanını alan hastane Hımss Stage 6 çalışmalarında yanında olan ve destek sağlayan tüm personeline teşekkür etti. Bu başarı da emeği geçen çalışanlarına bu kapsamda pasta kesilerek jest yapıldı. Hastane Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Hastane Başhekim Yardımcıları Uz.Dr.Korkmaz Burç, Uz.Dr.Sertan Acar, Uz Dr. Deniz Ceylan, İdari ve Mali İşler Müdürü Mustafa Özdemir,Müdür Yardımcıları Uğur Erten, Şenol Yıldız, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Ustaoğlu,Yardımcıları Filiz Karaosmanoğlu, Songül Akın ve HIMSS STAGE 6 sürecinde emeği geçen tüm personelin katıldığı kutlamada; pasta kesiminin ardından Hastane Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan “ Kısa zaman içerisinde büyük bir başarıya ulaşmamızda en büyük desteği olan personellerimize teşekkür ederiz. Ekibimizle Stage 7 çalışmaları için en kısa sürede çalışmalara başlayacağız,” dedi.