Diyabet Okulu Beşinci Mezunlarını Verdi

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi diyabet okulu ikinci dönem mezunlarını verdi. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Diyabet Okulu 5. Grubundan bu ay 5 kişi mezun oldu. Hastanenin vatandaşlara ücretsiz olarak eğitim verdiği “Diyabet Okulundan” eğitim alan kursiyerler, Diyabet hastalığı ile ilgili eğitimcilerden önemli bilgiler öğreniyorlar.

Hastane İdaresinin katılan kursiyerlere sertifikalarını vermek üzere hazır bulunduğu Diyabet Okulu Mezuniyet töreninde; Hastane Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Sertan Acar  “Diyabet Okulunda uzman kişiler tarafından eğitim veriyoruz. Eğitim sonunda diyabetli hastalarımız hastalığı nasıl yöneteceklerini öğreniyorlar. Eğitim sonunda mezun olan hastalarımıza diploma veriyoruz” dedi. Katılan kursiyerler kendilerine böylesine güzel ve yararlı bir eğitim imkânı sunan Eğitimcilere ve Hastane Yönetimine teşekkür ettiler.