Klinik Destek Personeli Eğitimi

KLİNİK DESTEK PERSONELİ EĞİTİMİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ‘ne bağlı olarak çalışacak olan “Klinik destek personeline” mesleki bilgi-beceri düzeylerini geliştirmek ve yüksek kalitede hizmet sunabilmeleri amacıyla hastane eğitim birimi tarafından 6-7-8 Kasım tarihlerinde hizmet içi eğitim verildi.

Toplam 8 personele; “ El Hijyeni”, “ Tıbbi Atıklar” , “İş Sağlığı ve Güvenliği”, “Kan ve Kan Ürünleri taşıma”, “ Tıbbi cihaz taşıma” “Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon”, “İzolasyaon Önlemler”, “Hasta Yakınları İle İletişim”, ”hastanın Genel ve Fiziksel Bakımı”, “Örnek transferi ve Güvenli Laboratuvar Uygulamaları”, “Çalışan ve Hasta hakları”, “Temel afet Yönetimi-Yangın-Renkli Kod” ve “Morg Prosedürleri” konularında eğitim verildi. Eğitimler sonucunda personellere eğitimlerle ilgili değerlendirme yapılarak eğitimin verimliliği ölçülmüştür.