Piri Reis İlköğretim Öğrencilerine Organ Bağışı Konulu Eğitim Verildi

Ülkemizde her yıl 3-9 Kasım “Organ ve Doku Bağışı Haftası Olarak kutlanmaktadır. Yasal desteğe sahip olmasına rağmen organ ve doku nakli hizmetlerinin geliştirilmesinde en önemli husus organ organ ve doku bağışının temini, organ bağışı bilincinin teşvik edilmesi gerekmektedir.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi olarak 3-9 Kasım Organ ve Doku Bağış Haftası etkinliklerinde farkındalığa Piri Reis İlköğretim Okulu da katıldı. 9 Kasım Perşembe Günü verilen eğitimle Piri reis İlköğretim Okulu öğretmen, öğrenci ve velilerine; Organ ve Doku Bağışı, Beyin Ölümü ve Bitkisel Hayat arasındaki fark konularında eğitim verildi. Eğitimden veli ve öğretmenler memnun kalarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine teşekkürlerini ilettiler.