Ak Parti İlçe Kadın Kollarından Ziyaret

AK Partinin yeni seçilen Gölcük İlçe Kadın Kolları yönetimi Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ı ve hastane yönetimini ziyaret etti. Oldukça samimi ortamda geçen ziyaret sırasında hastane ile ilgili projeler ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken görüşmede, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sağlık konusunda halkımıza daha iyi sağlık hizmeti verilmesi konusunda ki desteklerinin devam edeceğini ifade etti. Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan da bu güne kadar ki ve bu günden sonraki yapacakları destekler için teşekkür ederek, ziyaretten memnuniyetini belirtti ve yeni yönetime çalışmalarında başarılar, diledi.