Ak Parti İlçe Gençlik Kollarından Ziyaret

AK PARTİ İLÇE GENÇLİK KOLLARINDAN ZİYARET

AK Partinin yeni seçilen Gölcük İlçe Gençlik Kolları yönetimi Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ı ve hastane yönetimini ziyaret etti. Oldukça samimi ortamda geçen ziyaret sırasında hastane ile ilgili projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner görüşmede, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sağlık konusunda halkımıza daha iyi sağlık hizmeti verilmesi konusunda ki desteklerinin devam edeceğini ifade etti. Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan da bu güne kadar ki ve bu günden sonraki yapacakları destekler için teşekkür ederek, ziyaretten memnuniyetini belirtti ve yeni yönetime çalışmalarında başarılar, diledi.