Senden Can Bekleyen Canlar Var Sloganıyla Anıtparkta

SENDEN CAN BEKLEYEN CANLAR VAR SLOGANIYLA ANITPARKTA

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi tarafından, 7 Kasım “Organ ve Doku Bağışı Haftası” etkinliği kapsamında Gölcük Anıt Parkta stant kurularak,  vatandaşlar bilgilendirildi.
Organ ve Doku Bağışı farkındalığını arttırmak ve bu konuya dikkat çekmek amacıyla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Anıt Parkta Organ Bağış Birimi Sorumlusu Melehat Acar, Nutrisyon Hemşiresi Hanife Geyik ve Kalite direktörü Hemşire Seval Çiftçi tarafından kurulan stantta vatandaşlardan bağış yapmak isteyenlerin bağışları kabul edildi, broşürler dağıtıldı ve bilgilendirme yapıldı.

Hastane Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan yaptığı açıklamada; “Ülkemizde organ bağışı bekleyen hasta sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Organ bağışının önemi hakkında toplumu bilinçlendirmeye devam ederek artan organ bağışı ihtiyacını en aza indirmek mümkün”, dedi.

Halkımız yoğun ilgi ile standımızı ziyaret etmiştir.