Senden Can Bekleyen Canlar Var

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde 3-9 Kasım “Organ ve Doku Bağışı Haftası” etkinlikleri devam ediyor. Bu etkinliklerden birinde 6 Kasımda hastane poliklinik katında stant açıldı. Yasal desteğe sahip olmasına rağmen organ ve doku nakli hizmetlerinin geliştirilmesinde en önemli husus organ ve doku bağışının temini, organ bağışı bilincinin teşvik edilmesi amacıyla açılan stantta halkın ilgisi oldukça yoğundu Bağış yapmak isteyenlerin bağışları kabul edilerek, broşürler dağıtıldı.

Organ Bağış Birimi Sorumlusu Melehat Acar ‘’bağış sayısı ne kadar artarsa organ bekleyen hastalarımızın yaşama tutunma şansları da o kadar artacaktır. Organlarını bağışlayarak bir yaşama vesile olmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Organ Bağış Birimine bekliyoruz’’ dedi.

Hastane Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan Organ Bağışı ile ilgili şunları söyledi; “yarın ne olacağını kimse bilemez onun için herkes organ bağışında bulunmalıdır” dedi.