Gölcük Devlet Hastanesi'nde Hizmet İçi Eğitimler Devam Ediyor

GÖLCÜK DEVLET HASTANESİ'NDE HİZMET İÇİ EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ‘ne bağlı olarak çalışan tüm hastane çalışanlarının mesleki bilgi-beceri düzeylerini yükseltmek, geliştirmek ve yüksek kalitede hizmet sunabilmek amacıyla hastanemiz eğitim birimi tarafından yapılan hizmet içi eğitimlerimiz hız kesmeden devam ediyor.

Toplam 40 personele “ Hastane Enfeksiyon Kontrol ve Önleme Yöntemleri”, “ Tıbbi Atıklar” , “İş Sağlığı ve Güvenliği”, “Organ Bağışı ve Nakli”, “ Kanser ve Kanser Çeşitleri ve Korunma Yolları” “Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon”, “Anne sütünün önemi ve Emzirme””Mhrs ve Güvenlik Raporlama”, “Örnek transferi ve Güvenli Laboratuvar Uygulamaları”, “Güvenli İlaç Uygulamaları” konularında eğitim verildi. Eğitimler sonucunda personellere eğitimlerle ilgili değerlendirme yapılarak eğitimin verimliliği ölçülmüştür.