Gölcükte Verimlilik Değerlendirilmesi Yapıldı

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde Verimlilik Yerinde Değerlendirmesi Yapıldı

T.C. Sağlık Bakanlığı Verimlilik Daire Başkanlığı Verimlilik Yerinde Değerlendirme Ekibi tarafından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde 05.10.2017 tarihinde yapılan değerlendirme tamamlandı. Veysel Yaşar, Selda Kaya, Fatma Bilgen Bilge ve Sibel Caymaz’ın katılımlarıyla gerçekleşen değerlendirme; daha kaliteli ve verimli hizmet sunumu konusunda bilgi alış verişi ile çok yararlı, yönlendirici ve başarılı geçti. Hastane Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; kurumumuz için oldukça yararlı olan bu değerlendirme, yapacağımız yenilik ve iyileştirme faaliyetleri için yön verici olmuştur. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.