Bir Organ Bir Can

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, ilimizdeki organ bağış sayısını arttırmak ve bu konuda farkındalık oluşturmak amacı ile poliklinikler girişinde stant açmaya devam ediyor.

Organ bağışına karşı farkındalık yaratmak ve bağışçı sayısını artırmak amacıyla poliklinikler girişinde stant açıldı. Organ Bağışı Birimi Hemşiresi Melahat Acar tarafından hastaneye gelen vatandaşlara organ bağışı ve organ nakli konularında bilgiler verilerek toplumu bilinçlendirmeye yönelik broşürler dağıtıldı. Bağış yapan ve başvuruları kabul edilen gönüllülere organ ve doku bağışı kartı verildi.  Organ Bağışı Birimi Hemşiresi Melahat Acar, "İnsanların sahip olduğu her organına iyi bakması gerektiğini vurguladı. Bunun yanı sıra herkes bir gün bir organa ihtiyaç duyabilir. Bu nedenle vatandaşların Organ Bağışına karşı daha duyarlı olmasını istiyoruz" dedi.