Yeni Dahiliye Doktoru Uz. Dr. Ayşegül Karaman Ulutan Hasta Kabulune Başladı

Dâhiliye Doktoru Uz. Dr. Ayşegül Karaman Ulutan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde hasta kabulüne başladı.

1985 yılında Ortaköy/Lefkoşe’de doğan Uz. Dr. Ayşegül Karaman Ulutan ilk ve orta öğrenimini Muğla’da tamamladı. 2009 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Mezuniyet sonrası  3 ay Kütahya merkezde Müzeyyen Çini Sağlık Ocağında pratisyen doktor olarak görev yapmıştır. 2011-2015 Dokuz Eylül Üniversitesi İç Hastalıkları bölümünden Dâhiliye  ihtisasını tamamlayıp aynı hastanede 2017 yılına kadar uzman hekim olarak görev yapmıştır. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde hasta kabulüne başlayan Uz. Dr. Ayşegül Karaman Ulutan’ a görevinde başarılar diliyoruz.