Kiosk İle Sıra Almak Çok Kolay

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Polikliniklerinde, hastaların çok kolay sıra alabileceği bir uygulama daha hayata geçirildi.

Bilgisayar, küçük bir yazıcı ve dokunmatik ekrandan oluşan KİOSK sistemi  ile  hastalar gerekli bilgilerini dokunmatik ekrandan girerek, istedikleri poliklinikten rahatlıkla sıra alabilecekler. KİOSK (sıra matik) sistemi, hastaların sıra alma işlemini bir görevliye ihtiyaç duymadan,  daha kolay ve pratik bir şekilde gerçekleştirmesini sağlayacak.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan yeni kurulan KİOSK sistemi ile ilgili; ‘’Amacımız, KİOSK sistemi ile hastalarımızın polikliniklerden daha kolay sıra almalarını sağlayarak, işlemlerini en kısa sürede tamamlayabilmelerini sağlamaktır. Hasta ve hasta yakınlarının memnuniyeti için her türlü teknik gelişmeyi yakından takip ediyoruz”  dedi.