500 Kişilik Dev İftar

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yönetimi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan iftar yemeği programı 08.06.2017 tarihinde Değirmendere Kültür Merkezinde gerçekleşmiştir. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yemekhane Personeli tarafından hizmete sunulan İftar programı katılanlar tarafından çok beğenildi. Yaklaşık 500 kişinin katılım gösterdiği organizasyon hiç sorun yaşanmadan gerçekleştirilmiştir. Birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı ve yoğun bir katılımla gerçekleşen iftar yemeğinde, Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Hastane Yöneticisi Op.Dr. Yüksel Pehlevan, tam Kadro hastane idarecileri, AKP İlçe Başkanı İdris Alp, AKP Sağlık İşleri Sorumlusu Çetin Seymen ile hastane çalışanları ve yakınları katıldı. İftar Yemeğinde konuşan Hastane Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “ Böyle güzel bir ortamda sizlerle birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Sağanak Yağmur nedeniyle hastane bahçesinde planladığımız iftar yemeği programını Gölcük Belediyesi Değirmendere Kültür Merkezine taşıdık. Bu konu da bize destek olan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve yönetimine teşekkür ederim. Davetimizi onura eden başta Genel Sekreterimize ve tüm misafirlerimize de çok teşekkür ederim.  Biz kocaman bir aileyiz, bu gecede bunun en güzel örneği oldu. Hepinize hoş geldiniz,” dedi.  Yenilen iftar yemeğin sonrasında iyi dilek ve temenniler sonrası program sona erdi.