Gölcük Necati Çelik’Te Yeni Günübirlik Odası

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi A blok giriş katında “Günübirlik Tedavi Salonu” artık hizmette. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin polikliniklerine gelen hastaların, rahat bir ortamda hizmet alması amacıyla 3 yetişkin ve 3 çocuk yatağı ile hizmet vermek üzere “Günübirlik Tedavi Salonu” hizmete başladı.

Günübirlik Tedavi Nedir?

Poliklinik muayenesine gelen hastalara uygulanması gereken özellikli ilaçlar ya da küçük cerrahi müdahaleler yatış işlemleri yapılmadan kısa sürede konusunda uzman sağlık personeli tarafından yapılarak aynı gün içerisinde hastaların evlerine gönderilmesidir.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan “Kısa süreli tedavi ve cerrahi işlem gerektirecek, ancak yatış yapılmasına gerek olmayan hastalarımıza hizmet amacıyla Günübirlik Hasta Birimi’ni açtık. Polikliniklerde hekimlerimiz tarafından önerilen kısa ama hastane şartlarında yapılması gerekli tedaviler artık burada yapılacaktır. Halkımıza sunulan sağlık hizmeti standartlarının artması ve geliştirilmesi bizleri de mutlu etmektedir” diye konuştu.