Temizlik Personeline Etkili İletişim Eğitimi Verildi

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Temizlik personellerine, NLP ve Kişisel Gelişim Uzmanı İlhan Akbulut, “Etkili İletişim” konulu eğitim verildi.

Halk sağlığına sağladığı önemli katkıların yanında çeşitli eğitimlerle personellerinin de eğitimine önem veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi etkili iletişim konulu eğitimle temizlik personelini buluşturdu. İlhan Akbulut’un “Etkili İletişim, Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü” hakkında aktardığı bilgileri dikkatle dinleyen temizlik personeli zaman zaman da uygulamalı katılım gösterdi. Eğitimci İlhan Akbulut, genel bilgilerin yanında ast-üst ilişkileri, hasta ve yakınlarıyla olan etkili iletişim, stresle nasıl başa çıkılır, konularında bilgi aktarımında bulunduğunu, belirtti.

Eğitimleri dikkatle takip eden ve önem veren hastane yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, “personellerimizin eğitimlerine önem veriyoruz, önceliğimiz olan hastane hizmetlerini aksatmadan gerçekleştiriyoruz. Çeşitli eğitim, seminer ve konferanslarla personelimizin bilgi moral ve motivasyonunu arttırıcı faaliyetlerimizi eğitim gün ve saatlerinde uygulamaya çalışıyoruz. Böylece daha etkili hizmet verdiğimizi düşünüyoruz. İlhan beye değerli vaktinden bize zaman ayırıp katkıda bulunduğu için teşekkür ediyorum,” dedi.

Oldukça verimli geçen eğitimler düzenli bir şekilde devam edecektir.