Gölcük Devlet Voleybol Turnuvasında Üçüncü Oldu

Kocaeli kamu hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ile Kocaeli Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Kocaeli Halk Sağlığı Müdürlüğü Tarafından desteklenen 5. Geleneksel Sağlık Kurumları Arası Voleybol Turnuvası sona erdi. Hasan Gemici Spor Salonunda oynanan final maçında Kocaeli Devlet Hastanesi, Seka Devlet Hastanesini 3-0 yenerek 1. Oldu. Turnuvada üçüncülüğü Derince Eğitim Araştırma Hastanesisin 3-2 yenen Gölcük Necati Çelik devlet hastanesi aldı. Gerçekleştirilen final maçına Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Op. Dr. Muhammet Coşkun Güler, Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Tekin, Sağlık Tesisleri Yönetici-Başhekimleri ve sağlık çalışanları katıldı.