Halıdere Fizik Tedavi Ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Muhtarlara Tanıtıldı

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine bağlı olarak faaliyete gösteren Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin tanıtım kokteyli Gölcük, Karamürsel ve Başiskele muhtarlarının yoğun  katılımıyla gerçekleşti. Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Sağlık Bakanlığı Saha Kordinatörü Uz. Dr. Ünal Küçükyılmaz, Tıbbi hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, İdari Hizmetler başkanı Op. Dr. Muhammed Coşkun Güler, Hastane Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve hastane idaresinin bulunduğu programda Merkezin her birimi Muhtarlara gezdirilerek, çalışanlar ve ekipmanlar tanıtıldı.Bu merkezden hastaların nasıl ve nelerden faydalanacakları anlatıldı. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği kokteyl oldukça başarılı geçti.