Örnek Sosyal Sorumluluk Başarısı

Türk Kızılay’ı gönüllü olarak düzenli kan bağışında bulunan bağışçılarına anı olarak kalması için madalya/ödül sistemi oluşturmuştur. Türk Kızılay’ının Kan Bağışı Merkezi fark etmeksizin 10 kez bağış yapan bağışçısına BRONZ MADALYA, 25 kez bağış yapan bağışçısına GÜMÜŞ MADALYA, 35 kez bağış yapan bağışçısına ALTIN MADALYA, 45 kez bağış yapan bağışçısına da PLAKET takdim edilmektedir.

Bu kapsamda Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Maaş Mutemedi Ahmet Çevik Türk Kızılay’ından “Bronz Madalya” ile ödüllendirildi. Ahmet Çevik madalyasını Hastane Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ dan aldı. Ahmet Çevik bu davranışının rutin haline geldiğini, bu güne kadar 17 kez kan bağışında bulunduğunu iletti.

Hastane Yöneticisi Yüksel Pehlevan, "Kan vermek insan hayatını kurtarmak demektir. Kan veren arkadaşlara bu hassasiyeti gösterdikleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kocaeli Kızılay Kan merkezinden Kan Bağış Sorumlusu Gülden Ünal, Hastane Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve maaş mutemedi Ahmet Çevik’e katkılarından dolayı teşekkür etti.