Milli Savunma Bakanı Sayın Fikri Işık Halıdere Fizik Tedavi Ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezini Hizmete Açtı

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine bağlı olarak faaliyete geçecek Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin açılış töreni Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Sağlık alanında önemli gelişmelerin yaşandığı ilimizde bir ilk daha gerçekleşti. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın açılışını yaptığı eski Halıdere Belediye binası, bundan böyle bölgeye Fizik Tedavi ve Rehabilitaston Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi olarak hizmet verecek.
Törene Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın yanı sıra; Vali Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Milletvekili İlyas Şeker, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekteri Şenol Ergüney, İl Sağlık Müdürü Mürsel Durmaz, ilçe hastanelerin başhekimleri, sağlık personeli ve vatandaşlar katıldı.
Milli Savunma Bakanımız Sayın Fikri Işık ve ilimizin değerli protokolünün katılımlarıyla açılışı gerçekleşen Halıdere Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi binasının, Genel Sekreterimiz Op. Dr. Şenol Ergüney ve Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan tarafından tanıtım takdimi yapıldı. Daha sonra Milli Savunma Bakanımız Sayın Fikri Işık Halıdere Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi binasında vatandaşlarımıza yapılacak hizmet sunumunu yerinde inceledi.