Çocuk Gelişimcisi Özlem Mutlu Göreve Başladı

Gölcük Necati çelik devlet Hastanesi güçleniyor. Çocuk Gelişim Uzmanı 0-18 yaş aralığındaki çocukların fiziksel, zihinsel, sosyal-duygusal ve dil düzeydeki gelişimleriyle ilgili basit psikolojik yaklaşımlar kullanarak danışmanlık verilen birimdir. Çocuk Gelişim Uzmanı Özlem Mutlu göreve başladı.

Özlem Mutlu Kimdir?

1991 –Zonguldak doğumlu olan Çocuk Gelişimcisi Özlem Mutlu Ahi Üniversitesi Çocuk Gelişim Bölümünden 2013 yılında mezun oldu. 2013 yılında Beyaz Kelebekler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde görev yaptı. 2014-2017 yılları arasında Elazığ Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde çalışmıştır. Mart ayı itibariyle Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde göreve başlamıştır. Kendisine görevinde başarılar dileriz.