Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinden Yaşlılar Haftasında Huzurevine Ziyaret

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla, Gölcük Necat Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, İdari mali İşler Müdürü Mustafa Özdemir,  Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Ustaoğlu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Karaosmanoğlu, Uz. Dr. Eda Altun, Uz. Dr. Esin Heval Şirintaş, Op. Dr. Ayten Başak Kılıç, Op. Dr. İlker Akar, Diyetisyen Elçin Tanta, İletişim Asistanı Gülşah Taştan,  Hasta İletişim Birim Sorumlusu Semiye Özdemir’den oluşan ekip tarafından Gölcük Huzurevi sakinlerine ziyarette bulunuldu.

Huzurevinde yaşlılarımızı ziyaret eden hastane idaresi, doktorları ve diğer sağlık personelleri huzurevi sakinleriyle birlikte pasta keserek bol bol sohbet edildi. Son derece neşeli geçen ziyaretlerin tekrar edileceği dile getirildi.

Hastane idaresi, doktorlar ve diğer sağlık personelinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirten huzurevi sakinleri ise ziyaret için teşekkür etti.