Gölcük Necati Çelik Personeline Kan Transfüzyon Hizmetleri İşleyiş Ve Uygulamaları Eğitimi Verildi

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK PERSONELİNE KAN TRANSFÜZYON HİZMETLERİ İŞLEYİŞ VE UYGULAMALARI EĞİTİMİ VERİLDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine bağlı olarak çalışan tüm hastane çalışanlarının mesleki bilgi-beceri düzeylerini yükseltmek, geliştirmek ve yüksek kalitede hizmet sunabilmek amacıyla hastane eğitim birimi tarafından yapılan hizmet içi eğitimler hız kesmeden 2018 yılında da devam ediyor. Bunlardan biri de Kan Transfüzyon sorumlu hekimi Uz. Dr. Tuğrul Hoşbul tarafından “Kan Transfüzyon Hizmetleri İşleyiş ve Uygulamaları Eğitimi” verildi. Görsel sunumlarında yapıldığı eğitim sonrası çalışanlar eğitimden duydukları memnuniyeti dile getirerek, eğitimcilere teşekkür ettiler.

Kan transfüzyon hizmetleri işleyiş ve uygulamaları nedir?

Kan ve kan ürünlerinin tedavi maksadıyla kullanılması sonucunda oluşan durumların ve yan etkilerin an ve an izlenmesi, takip edilmesi manasındadır.