Gölcük Devlet Hastanesine Sıvı Oksijen Tankı Alındı

GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNE SIVI OKSİJEN TANKI ALINDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi modern ve konforlu bir ortam ile hizmet vermeye devam ediyor. Hastane, her gün binlerce kişiye ulaşarak memnuniyeti en üst seviye çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak, oksijen tankını değiştiren hastane, çalışma sonrası sağlıklı ve güvenli bir ortam yaratmış oldu. Mevcutta hastanenin oksijen ihtiyacı toplu oksijen tüplerinin olduğu paletli sistemle sağlanırken, 2018 yılı itibariyle sıvı oksijen tankı kurulumu yapılarak sağlandı. Daha önceden iki günde bir değişen oksijen paletleri yerine gelen sıvı oksijen tankı kurulumuyla 10-15 günde bir dolum yapılması; zaman, işçilik ve maliyet olarak tasarruf sağladı. Aynı zamanda hasta ve çalışan güvenliği sağlanarak düzenli ve temiz bir çevre görünümü oluşturan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi sağlıklı günler diler.