Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde Çocuklar Eğlendi

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE ÇOCUKLAR EĞLENDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesi çocuk servisinde yatan çocukların moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla etkinlik yapıldı. Etkinliğine Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Karaosmanoğlu, İdari mali işler Müdür Yardımcısı Uğur Erten ve Sırf Tiyatro ekibi katıldı. Tiyatrocular kostümleri ile katılarak hasta çocuklarımızın ve yakınlarının moral ve motivasyonları yükseltildi. Çocuklara oyuncaklar dağıtılarak eğlenceli zaman geçirmeleri sağlandı. Hastane Başhekimi Op Dr. Yüksel Pehlevan, çocuklar geleceğimiz onların mutlu ve sağlıklı birey olması için elimizden geleni yapacağız. Böyle güzel bir etkinlikte bizlere destek olan Gölcük Belediyesi ve Sırf Tiyatro ekibine çok teşekkür ederim, dedi.