Yeni Radyoloji Uzmanı Dr. Leyla Yıldız Hasta Kabulüne Başladı

Radyoloji Uzmanı Dr. Leyla Yıldız Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

1967 Adana doğumlu olan Yıldız 1991 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. 1997 yılında Trakya Üniversitesin ’den “Karaciğer Kitlelerinde Hepatik Arter Dopleri” konulu çalışma teziyle Radyoloji uzmanlığını alan Yıldız 1997-2004 yıllarında İzmed Görüntüleme Merkezinde çalıştıktan sonra Adapazarı Bilge hastanesinde 10 yıl çalıştı. 2014-2015 yılları arasında Karamürsel Devlet Hastanesinde, 2015-2017’de de Derince Eğitim Araştırma Hastanesinde çalışan Yıldız son olarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Radyoloji Uzmanı olarak hasta kabulüne başladı. Yıldız’a görevinde başarılar dileriz.