Ak Parti İlçe Teşkilatından Ziyaret

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN ZİYARET

AK Parti Gölcük Çiftlik Mahallesi Yönetiminden ve İlçe Yöneticilerinden Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ı ve hastane yönetimine ziyaret gerçekleşti. Oldukça samimi ortamda geçen ziyaret sırasında hastane ile ilgili projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Belediye Meclis Üyesi Davut Uzun, İlçe Yöneticisi Mustafa Bahar, Çiftlik Mahallesi başkanı Kemal Kürkan, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Binici ve diğer yöneticilerin hazır bulunduğu görüşmede, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sağlık konusunda halkımıza daha iyi sağlık hizmeti verilmesi konusunda ki desteklerinin devam edileceği ifade edildi. Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan da ziyaretleri için teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.