Gölcük Devlet Hastanesi’Nde Bina Turu Gerçekleştirildi

GÖLCÜK DEVLET HASTANESİ’NDE BİNA TURU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gölcük Necati Çelik  Devlet Hastanesi’nde Hastane Yöneticisi Op.Dr.Yüksel Pehlevan’ın katılımı bina değerlendirmeleri gerçekleşti. Ayrıca Hastane Başhekim Yardımcıları Op. Dr. Korkmaz Burç, Uz. Dr. Sertan Acar, Op. Dr. Deniz Ceylan, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Özdemir, İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcıları Uğur Erten, Şenol Yıldız, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Ustaoğlu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları Filiz Karaosmanoğlu, Songül Akın, Kalite Biriminden Zübeyde Yazıcı, Acil Durum Afet sorumlusu Ali Özyolcu, Atık Yönetim Birim Sorumlusu Mevlüt Akdere  ile İş güvenliği Sorumlusu Hasan  Koç'da değerlendirmede hazır bulundu.
Hastane acil servis, poliklinik ve servis katlarında vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla gerçekleşen değerlendirmelerde Kalite ve Verimlilik kriterleri gözden geçirildi. Hali Hazırda tadilat aşamasında olan birimler ise yerinde incelenerek fikir alışverişinde bulunuldu. Daha sonra hasta ve hasta yakınları ile görüşmeler gerçekleştiren hastane idarecileri işleyiş ve aksaklıklarla ilgili gerekli kritikleri yaptıktan sonra bina değerlendirilmesini tamamladı.