Kaymakam Altıntaş Halıdereyi Ziyaret Etti

KAYMAKAM ALTINTAŞ HALIDEREYİ ZİYARET ETTİ

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafiz Arvas Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine bağlı hizmet veren Halıdere Fizik Tedavi ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezine ziyarette bulundular. Hastane Yönetici Op Dr. Yüksel Pehlevan ve çalışan personelle görüşen Kaymakam Mustafa Altıntaş Gölcük Halk Eğitim Merkezi tarafından Toplum Ruh Sağlığı içerisinde hastalara verilen el sanatları kursunu ziyaret ederek yapılan çalışmalarını çok beğendiklerini her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek memnuniyetlerini ifade ettiler.

Ziyaret sırasında Gölcük Kaymakamı, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisine kursiyerler tarafından el işi ürünlerinden hediyeler takdim edildi.

Hastalara yapılan tedavi yöntemleri ve uygulamaları yerinde değerlendiren böyle etkinliklerin hastalar açısından her zaman olumlu sonuçlar vereceğini, yapılan uygulamaları çok beğendiğini belirten Kaymakam Altıntaş Hastane Yöneticisi Op. Dr. Pehlevan ve çalışanlara teşekkür etti.