Kalite Göstergeleri Toplantısı Yapıldı

KALİTE GÖSTERGELERİ TOPLANTISI YAPILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Sağlıkta Hizmet Kalite standartları kapsamında 2017 yılında takip edilen ilk altı aylık analiz sonuçları değerlendirildi. Kalite Yönetim Direktörü Seval Çiftçi tarafından hastane üst yönetimi ve tüm bölüm kalite sorumlularına bilgilendirme sunumu yapıldı. Bölüm bazında gösterge hedefleri sorumlularıyla belirlenip ve analiz sonuçları değerlendirilerek düzeltici önleyici faaliyetler başlatıldı. Sunumun ardından  Hastane Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, hastane yönetimi bölüm kalite sorumluları ile genel işleyiş ve işleyişte karşılaşılan aksaklıklar konusunda istişare toplantısı yaptı. Kurumda takip edilecek göstergelerin de belirlendiği toplantı da birçok konuda verimli değerlendirmeler yapıldı.