Hastane Yönetiminden Bina Turu

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Olağan Bina Turu Gerçekleşti

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde 09.08.2017 Çarşamba günü Hastane Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ın katılımı ile bina değerlendirmesi gerçekleşti. Ayrıca, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Ustaoğlu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Karaosmanoğlu ve Kalite Yönetim Direktörü Seval Çiftçi’ de değerlendirmede hazır bulundu.
Hastane Dâhili Birimlerde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla gerçekleşen değerlendirmelerde Kalite ve Verimlilik kriterlerinin gözden geçirildi. Hali Hazırda tadilat aşamasında olan birimler ise yerinde incelenerek fikir alışverişinde bulunuldu. Daha sonra hasta ve hasta yakınları ile görüşmeler gerçekleştiren hastane idarecileri işleyiş ve aksaklıklarla ilgili gerekli kritikleri yaptıktan sonra bina değerlendirilmesini tamamladı.

Hastane Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan çalışmalarımızı sahada aktif yürütmekteyiz, hasta ve çalışanlardan gelecek önerilere her zaman açığız, dedi.